Nokia efsane 6310 modelini yeniledi: Pili haftalarca dayanıyor - Azınlıkça
Yaşam

Nokia efsane 6310 modelini yeniledi: Pili haftalarca dayanıyor

Bir dönemlerin efsane cep telefonlarını üreten Finli mobil şirket Nokia yenilediği 6310 modelini tekrar satışa sundu. 6310 modeli 2000’lerde rekor satış yapmıştı.

Nokia, 6310 model telefonunu 20’inci yıldönümü vesilesiyle yeni tasarımıyla satışa çıkardı. Uygun fiyatlı yeni cihaz iki renk seçeneğine sahip. 

Son yıllarda teknoloji ürünlerini nostalji dalgası vurmuş durumda. Buna Finli mobil şirket Nokia da katılmıştı. Şirket şimdi de efsanevi ‘tuğla’ model 6310’u yeni haliyle satışa çıkardı.

Telefon ilk olarak 2001 yılında piyasaya sürülmüş 2005 yılında ise son kez üretilmişti. Zamanında paranın alabileceği en iyi telefonlardan birisi olan 6310 bu sefer uygun fiyatlı olarak (60 dolar, 550 TL) satılıyor. Yeni Nokia 6310‘da bir adet arka kamera da bulunuyor.

Telefonun en güçlü özelliği ise eski versiyonunda olduğu gibi çok güçlü bir pile sahip olması. Bu pille cihazın haftalarca kapanmadan durabileceği kaydediliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yaşam

Telefonu Tuvalete Götürmenin Zararları

Telefonu Tuvalete Götürmenin Zararları: Gizli Tehlikelerle Karşı Karşıya Kalabilirsiniz
Devamını oku...
Yaşam

Sıcak havalar cep telefonunuzu etkiliyor mu?

Elektronik cihazlar da insanlar gibi sıcaklardan etkilenebilir. Sürekli yanımızda olan akıllı telefonlarımızın da bu durumdan etkilendiği biliniyor, ancak güneşe bırakılan akıllı telefonlar yükselen ısılarıyla büyük tehlike yaratabiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Telefon faturaları el yakacak: Yeni düzenleme geliyor

Yunanistan’da telekomünikasyon şirketleri yeni bir uygulama ile telefon faturalarında yılda 1 kez enflasyon oranına göre sözleşmeden bağımsız zam yapabilecek.
Devamını oku...