Ölünce bedenini aslanlara yem verme isteği kabul edilmedi - Azınlıkça
Yaşam

Ölünce bedenini aslanlara yem verme isteği kabul edilmedi

İngiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yayıncı Ricky Gervais

Londra Hayvanat Bahçesi ünlü oyuncu Ricky Gervais tarafından yapılan ölünce bedenini aslanlara yem olarak verilmesi isteğini kabul etmedi.

Öldükten sonra bilimsel çalışmalar için bedenini bağışlayan veya cesedinin yakılması gibi isteklerde bulunanları biliyoruz. Ancak aslanlara yem olmak isteyen hiç olmamıştı.

Ölünce bedenini aslanların yemesini istediğini açıklayan  İngiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yayıncı Ricky Gervais’e cevap geldi.

Ünlü oyuncu Ricky Gervais, Conan talk show’una katılmış ve ölünce bedeninle ne yapılsın sorusuna ilginç bir yanıt vermişti.

Son olarak ‘After Life‘ dizisiyle övgü alan oyuncu, ölünce Londra Hayvanat Bahçesi’nin aslanlarına yem olmak istediğini söyleyerek şöyle devam etti:

“Hayvanlardan her şeyi alıyoruz, ormanları yok ediyoruz, hareket eden her şeyi yiyoruz. Ama biz hiç yem olmuyoruz. Her şeyi kendimiz için yapıyoruz. Bu hayvanlara bir şeyler vermek için bir fırsat olabilir.”

Öte yandan hayvanat bahçesi bu ‘nazik’ teklifi reddetti. Yönetici Kathryn England, Gervais’in aslanlar için fazla “kıkırdaklı” olabileceğini söyledi.

Karantina nedeniyle finansal olarak zor durumda olduklarını belirten England, Gervais’e yem olmak yerine nakit bağış yapmasını önerdi.

Gervais hayvan hakları savunucusu ünlülerden, sosyal medya hesaplarından sık sık bu konuda paylaşım yapmayı sürdürüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümrükte 2 aslan 1 kaplan geçirmeye kalktılar

Yunanistan’ın Bulgaristan – Promahonas sınırında gümrük memurları, eşine az rastlanır bir olayla karşı karşıya kaldılar.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Atina'da hayvanat bahçesindeki nesli tükenen kuşlar kaçtılar

Yunanistan’da haftabaşından bu yana hakim olan ‘Elpida’ kötü hava dalgası, başkent Atina’daki Attiki Hayvanat Bahçesi’ni de etkiledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ryanair: İspanya’ya götüreceğine Yunanistan’a getirdi

Yunanistan’dan Almanya ve Hollanda uçak seferlerindeki uygun fiyatları nedeniyle tercih edilen Ryanair, İspanya’ya gidecek yolcuları yanlışlıkla Yunanistan’a getirdi.
Devamını oku...