Sağlıklı yaşam için damardan meyve suyu enjekte eden kadın az daha ölüyordu - Azınlıkça
Yaşam

Sağlıklı yaşam için damardan meyve suyu enjekte eden kadın az daha ölüyordu

azınlıkça

Çin’de 51 yaşındaki bir kadın sağlıklı yaşam için 20’den fazla meyve suyunu karıştırarak damar yoluyla kendisine enjekte etti. Hastanelik olan kadın az kalsın canından oluyordu.

Diken’in BBC’den aktardığı habere göre Hunan eyaletinin başkenti Çangşa’yla aynı adı taşıyan üniversite hastanesi doktorlarının ‘ölebilirdi’ dediği kadının iğneyi yaptıktan kısa süre sonra ateşi çıktı ve kaşınmaya başladı.

Kalp, karaciğer, böbrek, akciğer ve kalbinde hasar oluşan kadını kurtarmak için çok çabaladıklarını belirten doktorlar hastanın beş gün yoğun bakım ünitesinde kaldığını ve zor kurtulduğunu açıkladı.

Kadının başına gelenler Çin’in sosyal medya sitesi Weibo’da büyük yankı uyandırdı. Çok sayıda kullanıcı yaşananların sağlık konusundaki temel bilgi eksikliğinden kaynaklandığına dikkat çekerek yetkililere bu eksikliğin eğitim yoluyla giderilmesi yönünde çağrı yaptı.

Daha önce de İrlanda’da 33 yaşındaki bir hasta, sırt ağrılarını dindirmek için herhangi bir tıbbi öneri almadan koluna kendi spermini düzenli olarak enjekte etmişti.

HABERİ KAYNAĞINDAN OKUYUN

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.