Survivor’da bu akşam kim kazandı belli olacak - Azınlıkça
Yaşam

Survivor’da bu akşam kim kazandı belli olacak

survivor 29383737346

Survivor tüm heyecanıyla sürüyor. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bu akşam yine 2 takım da varını yoğunu ortaya koyacak. Ödül ve Dokunulmazlık oyunları merakla bekleniyor. 10 Şubat Pazar kim kazandı belli olacak.

Survivor 2019 ilk hafta hem dokunulmazlık hemde ödül oyunları ile bitti 2. haftaya giren Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında bu geçen hafta Yunanistan dan bir kişi hayallerine veda etti.Ödül oyunların da ise Türkiye yarışmaların çoğunu kazanmasını bildi.
Bu akşam survivor’da nefesleri kesecek ödül ve dokunulmazlık oyunları oynanacak 2 takımda yemek ve dokunulmazlık oyunlarının almak için varını yoğunu ortaya koyacak Türkiye Yunanistan oyunları belli olacak.

Türkiye Yunanistan ilk ödül oyununu Yunanistan farklı kazandı takımımız hiç oyun alamayınca Yunanistan 5-0 gibi bir skorla ödülğ kaptı Acun bile çıkan sonuca inanamadı.

Dün oynanan oyunlarda Yunanistan takımı kazanmayı bildi Dokunulmazlık oyunun nefesleri kesti Kazanan takım 10-8 Yunanistan oldu bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu merakla bekleniyor Adaya kimin veda edecek belli olacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.