Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Τσαβούσογλου επισκέφτηκε τη Θράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Τσαβούσογλου επισκέφτηκε τη Θράκη

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Τσαβούσογλου επισκέφτηκε τη Θράκη

Τη Θράκη επισκέφτηκε μετά την Αθήνα ο Τούρκος αντιπρόεδρος κυβέρνησης Χακάν Τσαβόσογλου.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής κυβέρνησης Γιάννης Αμανατίδης συνόδεψε τον Τούρκο αντιπρόεδρο στη διήμερη περιοδεία του στην Θράκη.

Ο Τσαβούσογλου στα πλαίσια των επαφών του στην Κομοτηνή επισκέφτηκε το μαθητικό παζάρι που διεξήχθη στο μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής.

Εκεί τον υποδέχθηκαν με θέρμη οι μαθητές, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όταν ο πολιτικός δήλωσε “τα αγοράζω όλα”. Οι μαθητές πραγματοποίησαν το εν λόγω παζάρι, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την πολυήμερη εκδρομή τους, με τον αντιπρόεδρο να κερδίζει την …εύνοια των μικρών μαθητών, αγοράζοντας ό, τι υπήρχε στο παζάρι.

Ο Τσαβούσογλου στη συνέχεια μετέβη στην Ξάνθη όπου πραγματοποίησε την προσευχή της Παρασκευής στο Τσινάρ Τζαμί. Ο Χακάν Τσαβούσοβλου ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Ξάνθη με τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα ορεινά χωριά Κένταυρος και Εχίνος.

Στον δρόμο επιστροφής προς το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης ο Τούρκος αντιπρόεδρος πέρασε από το χωριό Δειλινά της Ροδόπης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

{gallery}stories/2017-haberler/2017-11-1/cavusoglu{/gallery}

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et