Διανομή τροφίμων από τη Δ.Ε.Μ.Π. Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων από τη Δ.Ε.Μ.Π. Κομοτηνής

Διανομή τροφίμων από τη Δ.Ε.Μ.Π. Κομοτηνής

Συνεχίζει το έργο της η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής, η οποία το τελευταίο διάστημα παρέδωσε βοήθεια με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες, τοποθέτησε νέα παγκάκια σε τεμένη και αλλού, αλλά και πραγματοποίησε αρκετές υλικές παρεμβάσεις σε σχολεία.

Όπως μας ενημερώνει ο προϊστάμενος της Δ.Ε.Μ.Π. Κομοτηνής Σελίμ Ισά, στις αρχές της εβδομάδας “μεταφέρθηκε η βοήθεια τροφίμων σε πενήντα άπορες οικογένειες”. Στη συνέχεια, μας μιλάει και για τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που μεθοδεύτηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής στο μειονοτικό σχολείο Κομοτηνής το οποίο και ήταν έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά, όπως και στο 3ο μειονοτικό σχολείο Κομοτηνής, το οποίο επίσης ήταν έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά. Επιπλέον, στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής χρόνιας, διατέθηκαν σε μαθητές με οικονομικές δυσκολίες τσάντες και σχολικά είδη που προμηθεύτηκε η Δ.Ε.Μ.Π. από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παράλληλα, όπως μας πληροφορεί ο κος Ισά “συνεχίζουμε τη συλλογή καπακιών με σκοπό τη διάθεση αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχουν παραδοθεί τα καπάκια που μαζεύτηκαν στο πρώτο βήμα στον σχετικό σύλλογο”.

Διανομή τροφίμων από τη Δ.Ε.Μ.Π. Κομοτηνής

Τέλος, ένα ακόμη αίτημα που ικανοποιήθηκε, αφορά κυρίως στους ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι ζητούσαν περισσότερα και καινούργια παγκάκια. Με αυτό το σκεπτικό η διαχειριστική τοποθέτησε στο σύνολο 28 παγκάκια σε τεμένη, σε νεκροταφεία, αλλά και σε σχολεία προς εξυπηρέτηση των μαθητών.

Το έργο της διαχειριστικής αναμένεται να συνεχιστεί και στο προσεχές διάστημα, με ανάλογη δράση. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et