Επιτέλους! Περισυλλογή των αδέσποτων από τον Δήμο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Επιτέλους! Περισυλλογή των αδέσποτων από τον Δήμο Κομοτηνής

Επιτέλους! Περισυλλογή των αδέσποτων από τον Δήμο Κομοτηνής

Προσπάθεια περισυλλογής των αδέσποτων σκύλων, πραγματοποιείται -πιο εντατικά- τις τελευταίες ημέρες από το δήμο Κομοτηνής και, συγκεκριμένα, από την Υπηρεσία Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, συναντήσαμε στο “Σπαθί” της Κομοτηνής την Υπηρεσία, με το προσωπικό της να περισυλλέγει την αγέλη σκύλων που συνήθως βρίσκεται στο σημείο.

Όπως μας εξήγησαν οι εργαζόμενοι τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, ενώ ποτέ δεν ασκείται βία στο αδέσποτο ζώο. Πρώτος και κύριος στόχος είναι η περισυλλογή των αγελών που επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά προς αυτοκίνητα, δίκυκλα και περαστικούς. Τέτοιες αγέλες, έχουν καταγγελθεί από τους δημότες, ότι υπάρχουν στο “Σπαθί” και στην πλατεία Ειρήνης, στη γειτονιά του ΟΑΕΔ, στην περιοχή πίσω από το Kosmopolis, και αλλού.

Όποιος δημότης Κομοτηνής ή κάτοικος, θεωρεί ότι στη γειτονιά του υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά που επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά, μπορεί να επικοινωνεί με τον δήμο, ώστε να καταφτάσει η Υπηρεσία Περισυλλογής.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα είναι ένα, με δύο εργαζομένους, άρα νομοτελειακά οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, παρά την εργατικότητα των εργαζομένων. – xronos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et