Απίστευτο αλλά συνέβη: Κατάσχεσαν 5 ζωντανούς κροκόδειλους στο τελωνείο! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Απίστευτο αλλά συνέβη: Κατάσχεσαν 5 ζωντανούς κροκόδειλους στο τελωνείο!

Απίστευτο αλλά συνέβη: Κατάσχεσαν 5 ζωντανούς κροκόδειλους στο τελωνείο!

Από λαθραία τσιγάρα και ποτά μέχρι διαμάντια αλλά και κροκόδειλους εντόπισαν και κατέσχεσαν οι τελωνειακές αρχές της χώρας.

Στις επιτυχίες της γενικής διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης συγκατελέγονται πλέον και οι κατασχέσεις προστατευόμενων ειδών άγριας πανίδας. Το Τελώνειο Ρόδου εντόπισε και κατέσχεσε, σε φορτίο προερχόμενο αεροπορικώς από Ολλανδία, 5 ζωντανούς κροκόδειλους του είδους CAIMAN.

Το Τελωνείο Κήπων εντόπισε, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο εξερχόμενο από την Ελλάδα προς την Τουρκία και κατέσχεσε 24.990 γραμμάρια αυγών οξύρυγχου Σιβηρίας, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.

Το Τελωνείο Ρόδου εντόπισε και κατέσχεσε, σε φορτίο προερχόμενο αεροπορικώς από Ολλανδία, 5 ζωντανούς κροκόδειλους του είδους CAIMAN, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.

Το Τελωνείο Καστοριάς εντόπισε και κατάσχεσε 1 ζακέτα από γούνα λίγκα και 9,6 κιλά αποκόμματα γουναρικών, επίσης από λίγκα, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.

Το Τελωνείο Ρόδου εντόπισε, σε αποσκευή επιβάτη προερχόμενου από την Τουρκία, 2 μεγάλου μεγέθους διαμάντια. Στο σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν 19 μεσαίου μεγέθους διαμάντια, 559 μικρού μεγέθους διαμάντια, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Το Β’ Τελωνείο Αερολιμένα Θεσσαλονίκης εντόπισε, σε αποσκευή επιβάτη προερχόμενου από Ρωσία και κατέσχεσε 14 λαθραίες γούνες. Οι διαφυγόντες φόροι ανέρχονται στο ποσό των 2.869,16 €, ενώ καταβλήθηκε άμεσα το επιβληθέν πολλαπλό τέλος των 5.738,32 € .

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et