Λεφτά στους δήμους για τα αδέσποτα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Λεφτά στους δήμους για τα αδέσποτα

Λεφτά στους δήμους για τα αδέσποτα

Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία χρηματοδότησης Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, καθώς και για την υλοποίηση ενεργειών διαχείρισής τους για το έτος 2017, όπως:

περισυλλογή, ηλεκτρονική σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση, στείρωση, εμβολιασμό, αποθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της λεϊσμανίασης), σίτιση, υιοθεσία ή επανένταξη, ώστε να εξασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις διατάξεις του ν. 4.039/2012, όπως αυτός ισχύει, καθορίζονται με την υπ’ αριθμ. 3114Β 8/9/2017 ΚΥΑ, του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, του Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη.

Η χρηματοδότηση ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι και 70% του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών που έχουν πραγματοποιήσει και εξοφλήσει.

Ειδικά η χρηματοδότηση για το κόστος σίτισης των ζώων, ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι και 50% των δαπανών που έχουν πραγματοποιήσει και εξοφλήσει οι φορείς για τον σκοπό αυτό.

Οι αιτήσεις Δήμων και Συνδέσμων Δήμων ώστε να λάβουν την προβλεπόμενη χρηματοδότηση, αναμένεται να κατατεθούν το επόμενο διάστημα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.