Ανοίγει η βιβλιοθήκη στον Ήφαιστο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ανοίγει η βιβλιοθήκη στον Ήφαιστο

Ανοίγει η βιβλιοθήκη στον Ήφαιστο

Μια κοιτίδα εκπαίδευσης ετοιμάζεται στον Ήφαιστο, μιας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη, με Η/Υ.

Τη βιβλιοθήκη την ετοίμασαν με τη βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής, της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης και πολλών ιδιωτών τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Ηφαίστου «Η Ειρήνη», στο χώρο του παλιού Δημοτικού Ιατρείου που βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού.

Αυτός ήταν και ένας από τους πρώτους στόχους του συλλόγου, που πρόσφατα ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του στον οικισμό, μιας και ο χώρος του Δημοτικού Ιατρείου είχε περιπέσει σε αχρηστία, με καταστροφές εντός του.

Ο χώρος αναμένεται να λειτουργήσει με το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, και σε δεύτερη φάση η Κίνηση βρίσκεται σε επαφές, σύμφωνα με τον πρόεδρό της κ. Κουρού Εβγήν, ώστε να βρεθούν κατάλληλα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά του οικισμού στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας μετά το δημοτικό, αλλά και να βοηθήσουν τα παιδιά του οικισμού που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο.

«Γίνονται κάποια πράγματα στον οικισμό που δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν θέλουμε να βιαζόμαστε και επόμενος στόχος είναι να βρούμε δασκάλους για να έρθουν να μας βοηθήσουν. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση» σημείωσε. – Παρατηρητής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et