Οι λάτρεις των 4x4 συναντιούνται στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Οι λάτρεις των 4×4 συναντιούνται στην Κομοτηνή

Οι λάτρεις των 4x4 συναντιούνται στην Κομοτηνή

Για 7η χρονιά η δραστήρια Λέσχη 4Χ4 Κομοτηνής, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή της «Rodopi Unlimited Jeeping», προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της τετρακίνησης να ζήσουν μοναδικές στιγμές οδηγώντας στην ορεινή Ροδόπη.

Θα υπάρξουν δύο κατηγορίες διαδρομών: η Extreme, με αυτοκίνητα αγωνιστικά, και η Light, με οχήματα δρόμου κυρίως. Σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να συμμετάσχουν περί τα 25 πληρώματα από Ξάνθη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Βουλγαρία και Τουρκία, που θα φιλοξενηθούν στις παραχωρηθείσες από το ΚΤΕΛ Ροδόπης, «Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας».

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 09:00 το πρωί με εκκίνηση από τα Σύμβολα οι οδηγοί των τετρακίνητων θα ανέβουν μέχρι το καταφύγιο από μονοπάτια μέσα από το βουνό και θα κατεβούν μέχρι το φυλάκιο διανύοντας 50 χιλιόμετρα ορεινής διαδρομής σε περίπου 6,5 ώρες. Στις 10 το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Τυχηρού που έχει παραχωρηθεί στη Λέσχη από τον δήμο Κομοτηνής εδώ και πολλά χρόνια, θα γίνει μια εκδήλωση επίδειξης της δυναμικής των οχημάτων μέσα στο δάσος.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.