Ένταση στη διανομή τροφίμων στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ένταση στη διανομή τροφίμων στην Κομοτηνή

Ένταση στη διανομή τροφίμων στην Κομοτηνή

Παρατράγουδα σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στη διάρκεια της διανομής τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής.

Οι δικαιούχοι είχαν ειδοποιηθεί ότι η διανομή ξεκινάει στις 10.30 το πρωί σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και διαρκεί τρεις μέρες. Παρόλα αυτά εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν στο Πολύκεντρο από τις 7 το πρωί για να πιάσουν σειρά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την τρίωρη αναμονή τους μέχρι την έναρξη της διαμονής. Και όταν αυτή ξεκίνησε θέλησαν να εξυπηρετηθούν άμεσα, κάτι που δεν είναι εφικτό, αφού οι δικαιούχοι ελέγχονται ηλεκτρονικά και μετά λαμβάνουν τα τρόφιμα.

Όσο κι αν προσπαθούσαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σωτηρακόπουλος και οι υπάλληλοι να τους εξηγήσουν ότι όλοι όσοι είναι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα, ορισμένοι δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν στην ουρά. Έσπρωχναν, φώναζαν, έβριζαν υπαλλήλους και εθελοντές και προσπάθησαν να εισέλθουν μαζικά στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων που βρίσκονταν μπροστά στις πόρτες για να διευκολύνεται η προσέλευση.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Σωτηρακόπουλος μπήκε μπροστά για να κατευνάσει τα πνεύματα και μόνο όταν ειδοποίησε τους πολίτες ότι θα σταματήσει τη διανομή αν δεν τηρήσουν την τάξη, τότε αυτοί ηρέμησαν και εξήλθαν του κτιρίου. Οι άνθρωποι της Κοινωνικής Υπηρεσίας έχουν οργανώσει σωστά τις διανομές τροφίμων και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος δικαιούχος να μην εξυπηρετηθεί. Σκοπός τους είναι οι διανομές να γίνονται χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία της αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι η διανομή συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 6/9/2017 και την Πέμπτη 7/9/2017 ώρα 08.30 – 14.00 και όποιος δε παραλάβει τρόφιμα σήμερα, μπορεί να το κάνει τις επόμενες μέρες. Συστήνεται, λοιπόν, υπομονή από τους δικαιούχους.

Η κάμερα του “Χ” κατέγραψε την πρόσκαιρη αναστάτωση που προκλήθηκε σήμερα το πρωί αλλά και τις δηλώσεις του κου Σωτηρακόπουλου που διαβεβαιώνει ότι όλοι οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.