Πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές

Πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές

Είναι η υποψήφια που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υποψηφίους, στη Δυτική Μακεδονία.

Ο λόγος για την Ελευθερία Βλάχου, απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, η οποία σχεδόν αρίστευσε, καθώς συγκέντρωσε συνολικά 19.667 μόρια, μία από τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλη την Ελλάδα.
Το νεαρό κορίτσι κατόρθωσε τελικά να εισέλθει στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο της όνειρο και ανοίγοντας μία νέα σελίδα στη ζωή της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο kozanimedia.gr, η Ελευθερία Βλάχου είχε μιλήσει για τα μυστικά της επιτυχίας της, που δεν είναι άλλα από την συνέπεια και τη μεθοδικότητα στο διάβασμα και την καθημερινή στοχοθεσία.

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία. Μου χάρισε ανέλπιστη χαρά και κυρίως ανακούφιση γιατί η προσπάθεια μου είχε ανταμειφθεί. Όποιος καταβάλλει προσπάθεια δεν έχει λόγο να αγχώνεται. Το άγχος λειτουργεί ανασταλτικά και μπορεί να ακυρώσει την όποια καλή προετοιμασία», τόνισε η Ελευθερία Βλάχου.

Και πρόσθεσε: «Οι βόλτες είναι αναγκαίες, η πνευματική ανάταση, ακόμη κι αν διαρκεί ελάχιστα, τροφοδοτεί το διάβασμα με θετικότητα. Η επιτυχία στηρίζεται σε μία μακροχρόνια προσπάθεια, ενώ αναμφίβολα απαιτείται συνέπεια και μεθοδικότητα στο διάβασμα. Το σπουδαιότερο όμως είναι η καθημερινή στοχοθεσία.»

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et