Που βρίσκονται άλλοι γιατροί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τις συνταγές; - Azınlıkça
Ειδήσεις

Που βρίσκονται άλλοι γιατροί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τις συνταγές;

Που βρίσκονται άλλοι γιατροί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τις συνταγές;

Τη συμμετοχή ενός γιατρού στο σκάνδαλο με τις συνταγογραφήσεις “ειδικής διατροφής” και ενός ακόμη στο σκάνδαλο με τα επιθέματα από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης ενώ τους έθεσε σε αργία.

Ειδικότερα ο ένας φέρεται να έχει χορηγήσει 4.900 συνταγές σε ασθενείς που δεν έχουν κάποια πάθηση και αγνοούσαν πλήρως το γεγονός. Πρόκειται για έναν από τους δύο Διευθυντές σε Νοσοκομεία της Περιφέρειας ΑΜΘ, που είχαν αποκαλυφθεί μετά από ελέγχους του Υπουργείου Υγείας και είχαν προκαλέσει και την παρέμβαση της ηγεσίας για το γεγονός ότι δαπάνησαν το 11% του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ προκαλώντας ζημιά 5 εκατ. ευρώ.

Που βρίσκονται άλλοι 3 εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr, ο δεύτερος γιατρός τους σκανδάλου με τα σκευάσματα “ειδικής διατροφής” φέρεται να προέρχεται από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου επίσης έχει εντοπιστεί και ένας ακόμη για συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα επιθέματα.

Ένας ακόμη γιατρός από τις Σέρρες φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των συνταγογραφήσεων από γιατρούς του ΕΣΥ στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια. Υπάρχουν όμως και άλλοι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τα επιθέματα, με μικρότερο ποσοστό συνταγογραφήσεων, τόσο στο ΕΣΥ όσο και ιδιώτες.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et