29χρονος μουσικός Έφυγε από τη Ζωή: Ο Άκης Μαυρίκος Στον Ίασμο - Azınlıkça
Ειδήσεις

29χρονος μουσικός έφυγε από τη ζωή: Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στον Ίασμο

Ο Άκης Μαυρίκος, ένας ταλαντούχος μουσικός από τον Ίασμο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών. Ο νεαρός άνδρας έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά νικήθηκε από την ασθένεια.

Ο Άκης Μαυρίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ίασμο. Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και σε ηλικία 18 ετών άρχισε να σπουδάζει στη Μουσική Ακαδημία Φιλιππούπολης. Αποφοίτησε με άριστα και στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται ως μουσικός στην Όπερα του Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Ευγενικός και ηθικός άνθρωπος, από καλή οικογένεια, ταλαντούχος μουσικός με σπουδές, δάσκαλος της Φιλαρμονικής Δήμου Ιάσμου, αγωνιστής της ζωής μέχρι τέλους.

Η όμαδα της Azınlıka, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του θανόντος. Αιωνία η μνήμη του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στον Ίασμο. Η οικογένεια του Άκη Μαυρίκου ζήτησε αντί στεφάνων, οι φίλοι και οι συγγενείς του να προσφέρουν χρήματα στο σύλλογο καρκινοπαθών & φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους…

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et