Gümülcine’de inşaat malzemeleri satan işletmeyi soydular - Azınlıkça
Ειδήσεις

Gümülcine’de inşaat malzemeleri satan işletmeyi soydular

Gümülcine’de inşaat malzemeleri satan işletmeyi soydular

Gümülcine’de (Komotini) inşaat malzemeleri satan işletmeyi soyan hırsızlar oldukça pahalı makineleri çaldı!

Gümülcine-Çepelli (Mishos) yolu üzerinde bulunan Efraim Kır Mümin’e ait işletmeye bundan iki yıl önce giren hırsızlar, işletmenin bekçisini hunharca katletmiş ve işletmeden para ve değerli makineler çalmıştı.

Aynı işletme yaklaşık iki yıl sonra yine hırsızların hedefi oldu. 13 Temmuz Perşembe günü inşaat malzemesi satan işletmeye giren hırsızlar en pahalısı 2.500 euro’yu bulan çok sayıda makine ve araç gereç çaldı.

Yerel Hronos gazetesine konuşan işletme sahibi Efraim bey ise “Özellikle de bu krizde aynı makineleri yeniden alabilmem çok zor. Sabahtan beri bir müşteri gelmedi” diyor.

Hırsızların vinçle makineleri çalmış olabileceğini düşünen işletme sahibi, çalınan makinelerin çok ağır ve kaldırılması güç olduğunu sözlerine ekliyor. Hırsızların bekçi köpeklerini de ilaçla etkisiz hale getirmiş olabileceklerini düşünüyor.

Hırsızlığın yaşandığı gün işletmenin etrafında dolaşan siyah renk bir araçtan şüphelendiğini ve plaka numarasını alarak polislere verdiğini anlatan tecrübeli işadamı polise de daha fazla devriye gezmesi konusunda çağrıda bulunuyor. “Bütün vergilerimizi ödüyoruz. Polisin daha büyük önem göstermesi gerekiyor. Aksi takdirde her gün bu tür hırsızlıklarla karşılaşacağız” diyen Efraim Kır Mümin işletmesine polisle bağlantılı olması kaydıyla alarm sistemi takmayı planlıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et