Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Χαρδαλιά, θα συναντηθεί με Μητσοτάκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Χαρδαλιά, θα συναντηθεί με Μητσοτάκη

Ανακοινώθηκε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά ως υποψηφίου για την περιφέρεια Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι, Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. αναφέρεται ότι «με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς μετά την απόσυρση της στήριξης προς τον Γιώργο Πατούλη, τόσο οι κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του υφυπουργού Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, έδειχναν ότι η υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής έχει κλειδώσει.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Χαρδαλιάς ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες για σήμερα επιθεωρήσεις σε στρατιωτικές μονάδες, που είχαν ανακοινωθεί με αφορμή την πυρκαγιά στην αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο, ενώ αύριο Τρίτη θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό. Ήδη την Κυριακή, ο υφυπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά για τη θέση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής έπεσε στο τραπέζι -μαζί με αυτό του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, που αποσύρθηκε τελικά- μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε ο χορός του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, ενώ η χώρα καιγόταν από άκρη σε άκρη.

Ο Γιώργος Πατούλης, που εκτέθηκε καθώς το βίντεο με το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από τηλεοράσεως συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, «παρασύρθηκε» ενώ δεν ήταν σωστό να το κάνει και πως «σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι, Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Αττικής αποσύρεται από την εκλογική μάχη, μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.