Εορτάστηκε η 4η Ιουλίου Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Εορτάστηκε η 4η Ιουλίου Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη

Εορτάστηκε η 4η Ιουλίου Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Geoffrey R. Pyatt και η Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κα. Rebbecca A. Fong παρέθεσαν δεξίωση για την 241η επέτειο της Διακήρηξης της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Θεσσαλονίκη.

Στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  29ης  Ιουνίου του 2017 έλαβαν μέρος αρκετοί προσκεκλημένοι όπως οι πολιτικοί, επιχειρηματίες, διπλωμάτες, δημοσιογράφοι καθώς και οι θρησκευτικοί εκπρόσωποι. 

Ο  Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Geoffrey R. Pyatt και η Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κα. Rebbecca A. Fong υποδέχθκαν τους καλεσμένους στο προαύλιο χώρο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στην Θεσαλονίκη.  

{gallery}stories/2017-haberler/2017-06-15/abd{/gallery}

Ο  Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Geoffrey R. Pyatt πραγματοποίησε μια ομιλία στην δεξίωση και σημείωσε ότι είναι ιδαίτερη τιμή που εορτάζεται η 241η επέτειος της Αμερικανικής Δημοκρατίας και τόνισε ότι η Αμερικανική Επανάσταση είχε έμπνευση από τα Ελληνικά ιδεώδη. Ο Αμερικανός Πρέσβης επανέλαβε την αξία της σχέσης μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια σταθερή διαχρονική συμμαχία στην οποία η Ουασίγκτον το υπολογίζει.

Η Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη κα. Rebbecca A. Fong ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την συμμετοχή τους στην δεξίωση.

Στην δεξίωση έλαβαν μέρος από την Θράκη ο ιδιοκτήτης του Αζινλίκτσα κ. Εβρέν Δεδέ και ο Γενικός Συντονιστής του Αζινλίκτσα κ. Αϊντίν Μποσταντζή.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.