Φωτογραφίες από την τεράστια λεία της συμμορίας κλεφτών! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Φωτογραφίες από την τεράστια λεία της συμμορίας κλεφτών!

Φωτογραφίες από την τεράστια λεία της συμμορίας κλεφτών!

Φωτογραφίες από την μεγάλη λεία που είχε συγκεντρώσει το γνωστό εγκληματικό δίκτυο που είχαν στήσει Ρομά, στον τομέα των ληστειών και διαρρήξεων, δημοσίευσε η ελληνική αστυνομία.

Συνολικά, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πάνω από επτακόσια κιλά χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και άλλα τιμαλφή και κειμήλια, όπως πολύτιμοι λίθοι, συλλεκτικά νομίσματα, θρησκευτικές εικόνες και άλλα αντικείμενα, τα οποία ξεπερνούν σε αξία τα 10.000.000 ευρώ.

{gallery}stories/2017-haberler/2017-06-15/cete{/gallery}

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή στις δυο νέες κρυψώνες της συμμορίας στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αμαρουσίου βρήκαν στο φούρνο, στο ψυγείο ακόμη και στο καλάθι των ρούχων στο μπάνιο, κρυμμένα τα χρυσαφικά που έκλεβαν από σπίτια.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να βρουν μια αίθουσα 40 επί 20 για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα κλοπιμαία και μάλιστα δόθηκε εντολή να ενισχυθούν οι σκοπιές και οι αστυνομικοί που θα φυλάνε το «θησαυρό».

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα πρόκειται για ό,τι βρήκαν και άρπαξαν οι κακοποιοί σε πάνω από 200 σπίτια ανυποψίαστων πολιτών.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et