Συλλυπητήρια Τσαβούσογλου σε Δένδια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συλλυπητήρια Τσαβούσογλου σε Δένδια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, με τον Ν. Δένδια να τον ευχαριστεί για την αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχε ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την πολύνεκρη τραγωδία από την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, με τον Έλληνα ομόλογο του να τον ευχαριστεί για την αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του για το τραγικό περιστατικό: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν χθες το βράδυ ως αποτέλεσμα ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη γειτονική μας Ελλάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου της Τουρκίας για το δυστύχημα στα Τέμπη και προσθέτει: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα, καθώς και στον λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Ο κ. Νίκος Δένδιας στην Άγκυρα...

Ομολογώ, πως ο Νίκος Δένδιας, είναι μάλλον ο συμπαθέστερος από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Devamını oku...