Τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους! Συνεχίζουν την απεργία - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους! Συνεχίζουν την απεργία

Τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους! Συνεχίζουν την απεργία

Παρά τις αρχικές προβλέψεις, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στην κόντρα της κυβέρνησης με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και ενώ είχε προηγηθεί η παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συνάντηση με την εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ικανοποιήθηκε από τη νέα πρόταση της κυβέρνησης. Μετά από πολύωρη συνεδρίαση η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε συνέχιση των κινητοποιήσεων, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.

Οι συνδικαλιστές αποφάσισαν αποκλεισμό αμαξοστασίων, 24ωρη απεργία την Πέμπτη και νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής. Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, οι βελτιώσεις που πρότεινε η κυβέρνηση δεν διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο, για να μην υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, λόγω και των καιρικών συνθηκών.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η κυβέρνηση με τις προτάσεις της προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Μεταθέτει το πρόβλημα στους δημάρχους και σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται η προκήρυξη ακόμα και των 2.500 θέσεων εργασίας».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.