Θράκη: Ο καιρός το επόμενο διήμερο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Θράκη: Ο καιρός το επόμενο διήμερο

Σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης, η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, δεν αποκλείεται πολύ τοπικά τα νέφη αυτά να δώσουν και κάποιες ψιχαλες.

Απο το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα κλείσει περισσότερο με τοπικές βροχές κατά βάση μικρής έντασης.

Από το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης περιμένουμε τον κύριο όγκο των φαινομένων με βροχές που κατά τόπους θα έχουν έντονο χαρακτήρα, αρχικά στα δυτικοτερα τμήματα περιοχή Χρυσούπολης- Θάσο -Ξάνθη που σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη Θράκη!

Τα χιόνια αρχικά θα εκδηλώνονται στα 600 με 700 μέτρα γρήγορα όμως τα υψόμετρα θα ανέβουν πάνω από τα 1000 με 1200 μέτρα. Στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα οι χιονοπτώσεις πιθανόν να διατηρηθούν χαμηλότερα και θα είναι πυκνά!!

Πρόσκαιρη αλλά σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων από το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του θρακικού.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής περιμένουμε πρόσκαιρα οι βροχές να σταματήσουν, για να ξανά βρέξει εκ νέου μέσα στην ημέρα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα Παρασκευή – Πού θα βρέξει την Κυριακή των εκλογών

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Καιρός: Άνοιξη σήμερα κι από Τρίτη ξανά… φθινόπωρο

Μυρωδιά από άνοιξη θα έχει η σημερινή μέρα, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με κάποιες βροχές στα Δωδεκάνησα και τα ορεινά ηπειρωτικά
Devamını oku...
Ειδήσεις

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Σήμερα επηρεάζονται Ιόνιο, Ήπειρος, δυτική και κεντρική Στερεά, Θεσσαλία και Πελοπόννησος – Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη – Πότε θα βρέξει στην Αττική
Devamını oku...