Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου

Fotoğraf arşivden kullanılmıştır.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2022 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε καταβάλλονται – Όλες οι ημερομηνίες

Πλησιάζει η ημερομηνία καταβολής για τις συντάξεις του Αυγούστου, καθώς θα καταβληθούν από την προσεχή Τετάρτη έως και τις 28 Ιουλίου.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές ανά ταμείο

Στο τέλος του Μαΐου και μετά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου 2023.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Συντάξεις - Επιδόματα: Τι πληρώνεται έως τις 28 Απριλίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαΐου, την προκαταβολή σύνταξης για τον ίδιο μήνα και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ για τον Απρίλιο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών για την εβδομάδα 24-28 Απριλίου.
Devamını oku...