Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές ανά ταμείο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές ανά ταμείο

Στο τέλος του Μαΐου και μετά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου 2023.

Με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πληρωμές γίνονται πάντα την τελευταία εβδομάδα του μήνα, εκτός αν λόγω ειδικών συνθηκών γίνουν νωρίτερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πληρωμή θα αρχίσει την Παρασκευή 26 Μαΐου με την πληρωμή των συνταξιούχων από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών), ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΔΕΗ και ΕΤΑΤ.

Οι συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο θα καταβληθούν το διήμερο 29 και 30 Μαΐου. Τις ίδιες ημέρες αναμένεται να πληρωθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Αλλά και τα χρήματα από τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών). Τέλος ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε καταβάλλονται – Όλες οι ημερομηνίες

Πλησιάζει η ημερομηνία καταβολής για τις συντάξεις του Αυγούστου, καθώς θα καταβληθούν από την προσεχή Τετάρτη έως και τις 28 Ιουλίου.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Συντάξεις - Επιδόματα: Τι πληρώνεται έως τις 28 Απριλίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαΐου, την προκαταβολή σύνταξης για τον ίδιο μήνα και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ για τον Απρίλιο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών για την εβδομάδα 24-28 Απριλίου.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Συντάξεις Μαΐου: Η ημερομηνία πληρωμής για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η πληρωμή για τις συντάξεις Μαΐου. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής
Devamını oku...