Cinayete kurban giden Sezal’ın ninesinin acısı dinmek bilmiyor - Azınlıkça
Ειδήσεις

Cinayete kurban giden Sezal’ın ninesinin acısı dinmek bilmiyor

Cinayete kurban giden Sezal’ın ninesinin acısı dinmek bilmiyor

Gümülcine’de (Komotini) tecavüze uğradıktan sonra cinayete kurban giden Sezal Mehmetali’nin ninesin acısı dinmek bilmiyor.

Sezal’ın kendisi gibi işitme engelli 15 yaşındaki katilinin davası dün Gümülcine Adliyesinde görüşüldü. Adliyeye gidenlerden biri de minik Sezal’ın ninesiydi. “Neden?” Acılı kadın durmadan bu soruyu soruyordu.

ERT Komotini devlet radyosundan Maria Nikolau’ya konuşan yaşlı kadın “O günden bu yana hepimiz aklımızı yitirdik” diyor. Bugün için 50 yaşında olan Sezal’ın ninesi 13 yaşında evlenmiş, 8 çocuğu var 50’inin üzerinde de torunu. “Sayılarını ben de bilmiyorum” diyerek gülümsemeye çalışıyor.

Söz yeniden Sezal’a geldiğinde “biz fakiriz diye acı çekmiyor muyuz yani?” diye soruyor ve parmaklarını göstererek “bizim çok çocuğumuz olduğunu ve bunlardan biri ölürse ne olacak sanki diyorlar. Öyleyse kesin bakalım parmaklarınızdan birini bir şey oluyor mu olmuyor mu” ifadelerini kullanıyor.

15 yaşındaki katilin örnek bir şekilde cezalandırılmasını isteyen Sezal’ın ninesi “Eğer serbest bırakırlarsa yine aynı şeyleri yapacak. Beni tek ilgilendiren katilin bir ömür hapiste kalması” diyor ve Sezal’ın kardeşine sarılarak ekliyor: “Sezal’ı kaybettiğimiz günden beri, kardeşinin nerede olduğunu soruyor. Ona ne diyelim?”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et