Ο Βουλευτής Καρά Γιουσούφ επισκέφτηκε το ανακαινισμένο τέμενος Ταμπακχανέ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ο Βουλευτής Καρά Γιουσούφ επισκέφτηκε το ανακαινισμένο τέμενος Ταμπακχανέ

Ο Βουλευτής Καρά Γιουσούφ επισκέφτηκε το ανακαινισμένο τέμενος Ταμπακχανέ

Ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ επισκέφτηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου το τέμενος Ταμπακχανέ της Κομοτηνής, που πρόσφατα ανακαινίστηκε και εγκαινιάστηκε.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής Σελίμ Ισά για τις εργασίες ανακαίνισης. Μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κοινοποίησε και το παρακάτω μήνυμα που έστειλαν μαζί με τον βουλευτή Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά:

“Οι βουλευτές Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ που, λόγω εργασιών της Βουλής, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στα εγκαίνια του ανακαινισθέντος τεμένους Ταμπακχανέ, με μήνυμα που έστειλαν στον ιμάμη, στους μουτεβελίδες και πιστούς του τεμένους και στους διοικούντες του βακουφίου της Κομοτηνής, μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής:
Συγχαίρουμε όλους του συντελεστές της ανακαίνισης, τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Τιμούμε τη μνήμη όλων όσων ίδρυσαν και συνέβαλαν στη συντήρηση και διατήρηση του τεμένους μέχρι σήμερα. Ευχόμαστε το τέμενος Ταμπακχανέ, με τους πιστούς της ενορίας του, να αποτελεί για χρόνια φάρο πίστης, ψυχικής ομορφιάς και καλλιέργειας αλληλοκατανόησης και καταλλαγής για τον τόπο μας.

Οι βουλευτές Ροδόπης ,
Μουσταφά Μουσταφά
Αϊχάν Καρά Γιουσούφ”

{gallery}stories/2017-haberler/2017-03-15/karasyusuf-tabakhane{/gallery}

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et