Άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού στην Ξάνθη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού στην Ξάνθη

Άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού στην Ξάνθη

Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ξάνθης «Μαζί», με το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καβάλας 14, να έχει ήδη τα πρώτα προϊόντα (αν και του λείπουν αρκετά ακόμη) τοποθετημένα στα ράφια.

Για την αρχή αυτή, τα μέλη του Συνεταιρισμού, δηλαδή τους μετόχους, το «αγκάλιασμα» της γειτονιάς αλλά και τους στόχους του Συνεταιρισμού, μιλά στην «Θ» το μέλος του ΔΣ του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Μαζί» και Υπεύθυνος Προμηθειών του καταστήματος κ. Νίκος Καρβαγιώτης ο οποίος αναφέρει ότι «είμαστε στο ξεκίνημα, έχουμε πάρει τις πρώτες μας προμήθειες, φροντίζουμε να έχουμε προϊόντα από τους παραγωγούς της Ξάνθης αλλά και ευρύτερα της Περιφέρειάς μας, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν και όλοι οι παραγωγοί, οπότε αναγκαστικά παίρνουμε προϊόντα και από εταιρίες και από αντιπροσώπους προκειμένου να γεμίσουμε το μαγαζί. Δεν καταφέραμε βέβαια να το γεμίσουμε ακόμη, αλλά κάθε…αρχή και δύσκολη.»

«Το μαγαζί το δημιουργήσαμε οι συνεταίροι αλλά απευθυνόμαστε σε όλον τον κόσμο, στην γειτονιά και στην ευρύτερη περιοχή. Όποιος θέλει και πιστεύει στην ιδέα του συνεργατισμού, μπορεί να έρχεται και να ψωνίζει από εδώ» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «τα μέλη του συνεταιρισμού, είμαστε 150 και πιστεύω πως είμαστε ικανοί να συντηρήσουμε ένα τέτοιο κατάστημα, μαζί με την γειτονιά και τον υπόλοιπο κόσμο, νομίζω ότι το κατάστημα θα μπορέσει σε λίγο καιρό να είναι βιώσιμο και επιπλέον να εμπλουτιστεί και με εξοπλισμό αλλά και με προϊόντα και βεβαίως να καταφέρουμε να έχουμε καλύτερες τιμές και καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Αυτοί είναι και οι στόχοι μας. Για την ακρίβεια τρεις είναι οι βασικοί μας στόχοι. Η ποιότητα των προϊόντων, η δημιουργία θέσεων εργασίας και η δημιουργία ενός χώρου, όπου οι παραγωγοί θα έχουν το ράφι τους στο κατάστημά μας το οποίο θα μπορεί να είναι το πρατήριό τους. Για παράδειγμα ο Γυναικείος Συνεταιρισμός από την Γενισέα, που επεξεργάζεται το ζαχαροκάλαμο και βγάζει το εξαίρετο πετιμέζι, στην Ξάνθη δεν έχει άλλο χώρο, αλλά εδώ έχει το ράφι του.»

Και όλα αυτά σε τιμές, που σε κάποια από τα προϊόντα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνίσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ενημερωθείτε και εσείς για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γίνετε μέλη του «Μαζί», μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mazi-syn.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.