Ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών στη Θράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών στη Θράκη

Ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών στη Θράκη

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου η τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ – 2017, στην Μόσχα της Ρωσίας.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΟΤ στην έκθεση. Από την συμμετοχή στην έκθεση επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα, το οποίο περιγράφεται σε δηλώσεις tour operators, οι οποίοι αναφέρονται σε αυξήσεις των αφίξεων προς την Ελλάδα, της τάξης του 20%. Σκοπός της συμμετοχής στην έκθεση αποτελεί τόσο η ανάδειξη και η ενίσχυση της Θάσου ως προορισμού, όσο και του ηπειρωτικού μέρους της Περιφέρειας (Καβάλα, Αρχαίοι Φίλιπποι, Αλεξανδρούπολη, Πόρτο Λάγος, Μαρώνεια κ.λπ.)

Στα πλαίσια της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν τόσο με τον Έλληνα πρέσβη στην Μόσχα, Ανδ. Φρυγανά, όσο και με τον ιδιοκτήτη του Mouzenidis Group και της Ellinair Μπόρις Μουζενίδη.

Με την συζήτηση με τον κ. Μουζενίδη επιβεβαιώθηκε τόσο το καλό κλίμα που έχει επιτευχθεί, κατά το προηγούμενο διάστημα, με την καθιέρωση των πτήσεων της Ellinair από Μόσχα, Αγία Πετρούπολη & Λευκορωσία στο αεροδρόμιο «Μ. Αλέξανδρος» αλλά και τη βάσιμη πιθανότητα δρομολόγησης επιπλέον πτήσεων της ίδιας εταιρείας και από την Ουκρανία προς το αεροδρόμιο «Μ. Αλέξανδρος», την οποία συζητήσαμε. Επίσης επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία, η οποία δημιουργήθηκε με την καθιέρωση της Περιφέρειάς μας ως επίσημου συνεργάτη του Grekomania, με ιδιαίτερη απήχηση στις τουριστικές αγορές της Ρωσίας, της Λευκορωσίας & της Ουκρανίας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.