Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κουκούτσης από ΧΑ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κουκούτσης από ΧΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κουκούτσης από ΧΑ

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα γνωστή με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.

Με την απόφαση αυτή του βουλευτή Μεσσηνίας, η Χρυσή Αυγή μένει πλέον με 17 βουλευτές.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Κουκούτσης, στον τηλεοπτικό σταθμό “Best” της Μεσσηνίας, περιέγραψε τους λόγους, που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του: “Στον διάβα του χρόνου στο κίνημα παρεισέφρησαν και κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της πολιτικής, παλαιάς κοπής κομματάρχες απομεινάρια του πάλαι ποτέ ‘κατεστημένου’, οι οποίοι συμμαχώντας με κάποιους ετερόκλητους αγράμματους ξερόλες δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κινήματος. Τούτες τις στιγμές η Χρυσή Αυγή είναι ένα άτι που μπορεί να περάσει πάνω από όλα τα εμπόδια κι όμως κάποιοι έντεχνα του φορτώνουν βάρη και του κρατάν τα γκέμια.”

“Από τη στιγμή που ένοιωσα αδύναμος και απομονωμένος απέναντι σε όλα αυτά τα βαρίδια, κρίνω ότι ηθικά δεν μπορώ να βρίσκομαι δίπλα τους και επέλεξα να αποχωρήσω” σημείωσε ο Κουκούτσης και υπογράμμισε ότι “για αυτούς που θα μου προσάψουν ότι δεν παραδίδω την βουλευτική έδρα ένα έχω να πω: Συνελήφθην ως βουλευτής και θα δικαστώ ως βουλευτής”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.