Το Νοσοκομείο Ξάνθης ξεχρέωσε και μπήκε σε νέα εποχή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Το Νοσοκομείο Ξάνθης ξεχρέωσε και μπήκε σε νέα εποχή

Το Νοσοκομείο Ξάνθης ξεχρέωσε και μπήκε σε νέα εποχή

«Ζούμε, πλέον, σε μια κανονικότητα», δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης, Αχιλλέας Γερόπουλος, αναφερόμενος σε όσα έχουν γίνει, κατά την μόλις έξι μηνών θητεία του, που, όπως υποστηρίζει «δίνει το δικαίωμα να προγραμματίζουμε την μελλοντική λειτουργία του Νοσοκομείου».

Με την επιπλέον χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας, η διοίκηση του Νοσοκομείου κατάφερε μέχρι τον Οκτώβρη να πληρώσει όλα τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ιδρύματος. Κι όπως επισήμανε, μιλώντας στο «Κόκκινο Καβάλας», «έκτοτε, εξοφλούμε τρέχουσες, μη ληξιπρόθεσμες οφειλές. Σήμερα εξοφλούνται οφειλές του Δεκέμβρη και σε λίγο αρχίζει η εξόφληση τιμολογίων του Γενάρη! Και δεν πληρώνονται μόνον οι προμηθευτές, αλλά ξεχρεώνουμε το Νοσοκομείο από οφειλές για εφημερίες ιατρών, απογευματινά ιατρεία κλπ.».

Και υπενθυμίζοντας τη δήλωση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ξάνθη, ότι μέσα στην κρίση, είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχτεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας, υπογράμμισε ότι «αυτήν τη στιγμή, το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποστηρίζεται».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.