İki kez ev anahtarını kaybedince sonunda itfaiye çağırdı - Azınlıkça
Ειδήσεις

İki kez ev anahtarını kaybedince sonunda itfaiye çağırdı

İki kez ev anahtarını kaybedince sonunda itfaiye çağırdı

İki gün içerisinde iki kez evinin anahtarlarını kaybeden yaşlı kadın durduk yerde hem başına iş açtı hem de bir anahtar için itfaiyeyi seferber etti.

Lamia’da meydana gelen olayda yaşlı kadın Perşembe günü evinin anahtarlarını kaybetti ve çilingir çağırmak zorunda kaldı. Ancak tam bir gün sonra – yani dün – evinin yeni anahtarlarını da kaybetti.

Yeniden çilingire para vermek istemeyen yaşlı kadın Lamia İtfaiyesinden yardım istedi. Yaşlı kadının dairesi apartmanın üçüncü katında bulunduğu için, itfaiye erleri eve ulaşmak amacıyla büyük uğraş sarf etti. İtfaiyeciler çalışmalarını sürdürürken, yolu trafiğe kapatmak için motosikletli polisler de çağırılmak zorunda kaldı.

İki kez ev anahtarını kaybedince sonunda itfaiye çağırdı

Sonunda kadının evinin balkonuna ulaşıldı ve bir itfaiye eri çilingir ile birlikte eve girdi. Yaşlı kadının anahtarlarını aramaya koyulan iki adam, anahtarları buldu. Ne var ki buldukları anahtarlar, yaşlı kadının Perşembe günü kaybettiği ve artık işe yaramayan anahtarlardı. İşin ilginç yanı ise bu anahtarların mutfak eldiveninin içinden çıkması oldu!

Çilingir, kapıyı içerden açmayı denese de kapıya zarar vermeden bunun olması mümkün değildi. Böylece çare kapının kilidini ve dolayısıyla anahtarları değiştirmekte bulundu.

Yaşlı kadın yeniden çilingire para ödemekle kalmayıp, yaklaşık bir saat boyunca itfaiyeyi ve polisleri de meşgul etmiş oldu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et