Τι θα απογίνει ο δρόμος Ξυλαγανής-Ιμέρου που υπέστη καθίζηση πριν από 6 μήνες - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τι θα απογίνει ο δρόμος Ξυλαγανής-Ιμέρου που υπέστη καθίζηση πριν από 6 μήνες

Τι θα απογίνει ο δρόμος Ξυλαγανής-Ιμέρου που υπέστη καθίζηση πριν από 6 μήνες

Ο χρόνος αποκατάστασης στον δρόμο Ξυλαγανής – Ιμέρου που υπέστη καθίζηση πριν από έξι μήνες πλησιάζει, καθώς υπάρχουν εξελίξεις στην ανάδειξη εργολάβου για το έργο. 

Την τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ απασχόλησε το θέμα, που απασχολεί τους κατοίκους των όμορων οικισμών και φυσικά όσους κάνει χρήση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος. 

Τι θα απογίνει ο δρόμος Ξυλαγανής-Ιμέρου που υπέστη καθίζηση πριν από 6 μήνες

Είχε προηγηθεί απόφαση της Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα διαθέσει κονδύλι της τάξεως των 50.000 ευρώ για την αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου Ξυλαγανής-Ιμέρου, ο οποίος είχε υποστεί καθίζηση στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας. 

Έξι μήνες μετά την καθίζηση του δρόμου, για τον οποίον πολλάκις είχαν εκφράσει τους φόβους τους κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, η οικονομική επιτροπή ανέδειξε την Π.Β. Αριαντσής Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία προσωρινό ανάδοχο του έργου. Τέσσερις προσφορές εξέτασε η επιτροπή, για να αναδείξει ανάδοχο την παραπάνω εταιρεία που προσέφερε έκπτωση 23%.  – xronos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.