Κάθε καλοκαίρι το ίδιο πρόβηλμα στο Παλλάδιο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κάθε καλοκαίρι το ίδιο πρόβηλμα στο Παλλάδιο

Κάθε καλοκαίρι το ίδιο πρόβηλμα στο Παλλάδιο

Στέρεψαν ξανά οι βρύσες στο Παλλάδιο του νομού Ροδόπης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν την τριτοκοσμική κατάσταση και ταυτόχρονα την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

“Όποτε παίρνω τηλέφωνο στον αντιδήμαρχο όλο στη δεξαμενή υδροδότησης είναι αλλά όλο το ίδιο πρόβλημα έχουμε” μας λέει κάτοικος του οικισμού.

Το πρόβλημα υδροδότησης στα σπίτια τους εμφανίζεται κάθε καλοκαίρι. Αυτό συνέβη και φέτος και έχει ενταθεί ειδικά τις τελευταίες δέκα μέρες. Οι διακοπές νερού είναι συχνές, πολύωρες και κυρίως απροειδοποίητες.

“Έβαλα πλυντήριο όταν ήρθε επιτέλους το νερό, αλλά σταμάτησε να δουλεύει όταν κόπηκε ξανά απροειδοποίητα το νερό” μας λέει κάτοικος για τα προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού. Ανάμεσα τους ηλικιωμένοι που δεν έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς με τα χέρια μεγάλης ποσότητας νερού.

Όσο για το τι φταίει, οι κάτοικοι δεν έχουν λάβει απαντήσεις, ενώ καμία μέριμνα δεν έχει ληφθεί εκ μέρους του Δήμου Ιάσμου για μεταφορά νερού στον οικισμό με άλλο τρόπο για όσο διάστημα διαρκούν οι διακοπές στην υδροδότηση. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.