Προώθηση του Σουφλιώτικου Μεταξιού από τον Γαλλικό κολοσσό - Azınlıkça
Ειδήσεις

Προώθηση του Σουφλιώτικου Μεταξιού από τον Γαλλικό κολοσσό

Προώθηση του Σουφλιώτικου Μεταξιού από τον Γαλλικό κολοσσό

Η Hermès ή Ερμές όπως το προφέρουμε στα ελληνικά, είναι γαλλική εταιρία πώλησης ειδών πολυτελείας, ειδικευμένη στο δέρμα, στο μετάξι και το κασμίρι. Απο το 1836, δραστηριοποιείται στο χώρο , αρχικά κατασκευάζοντας σέλες και είδη ιππασίας.

Αργότερα στις αρχές του 20ου αιώνα η διάδοχος του ιδρυτή, Έμιλυ Ερμές επέκτεινε τις δραστηριότητες της εταιρίας σε αξεσουάρ μαντήλια κυρίως μεταξωτά, τσαντες και αλλα είδη πολυτελείας . Σήμερα μιλάμε για έναν παγκόσμιο κολοσσό με 250 καταστήματα και πωλήσεις σε όλο τον κόσμο .

Η εταιρία Hermès, δημιούργησε ένα ίδρυμα δεξιοτήτων, βιώσιμων δημιουργικών και καινοτόμων ιδεών , που βασίζονται στην παράδοση και στην εξέλιξη αυτών μέσα στο χρόνο με νέες μεθόδους αλλα δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην αυθεντικότητα και στην υψηλή ποιότητα . Στο ίδρυμα Hermès , αφουγκράζονται τον «κόσμο» και ενσαρκώνουν τη δημιουργική και επιμελή καλλιέργεια αυθεντικότητας και πολυμορφίας. Έτσι εξερευνούν ένα ευρύ φάσμα τομέων που συνδιάζει την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα.

Ένα απο τα προϊόντα που προωθεί η Hermès είναι και το Σουφλιώτικο μετάξι. Στη σελίδα του ιδρύματος έχει αφιέρωμα στην παράδοση του Σουφλιώτικου μεταξιού , που απο γενιά σε γενιά έχει μεταλαμπαδέυσει το μεράκι η τεχνογνωσία και η αγάπη για ένα άριστο και ποιοτικό προϊόν όπως η Σουφλιώτικη μεταξωτή ίνα.

Η φιλοσοφία του ιδρύματος σε περιοχές και επαγγέλματα που πλήττονται και απο την οικονομική κρίση, είναι η προώθηση και η ενασχόληση των ανθρώπων με επαγγέλματα και προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας. Οργανωμένα , με τεχνικές γνωστές απο το παρελθόν αλλα και με σύγχρονες μεθόδους ώστε να καταφέρουν να αναγεννηθούν , και να γίνουν βιώσιμα.

Συλλογικά και με σωστά βήματα πιστεύουν οτι τα άριστα και ποιοτικά προϊόντα μπορούν να κερδίσουν επάξια το χώρο τους στην παγκόσμια αγορά. Συγκεκριμένα η Hermès υιοθετεί το παρακάτω : «η ζωντανή μετάδοση της βιοτεχνικής κληρονομιάς μπορεί να δημιουργήσει αξίες, να χρησιμεύσει ως καταλύτης για την τοπική υπερηφάνεια, και να δώσει ώθηση για αισθήματα κοινής ταυτότητας στην περιοχή». Μια πρωτοβουλία που αντικατοπτρίζει πιστά τους στόχους της d’entreprise Hermes. – e-evros.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.