Δηλώσεις από στελέχη των ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής Ελλήνων στρατιωτικών - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δηλώσεις από στελέχη των ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής Ελλήνων στρατιωτικών

Δηλώσεις από στελέχη των ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής Ελλήνων στρατιωτικών

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφερόμενος στο θέμα των δηλώσεων του Κ. Κατσίκη για το ενδεχόμενο ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς, τόνισε ότι αποτελεί μια προσωπική άποψη.

«Θεωρώ ότι αυτή δεν είναι η άποψη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, αλλά η γραμμή χαράσσεται από τον Πάνο Καμμένο ο οποίος δήλωσε χθες στον κ. Παπαδάκη ότι το θέμα των ομήρων σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό, το χειρίζεται ο ίδιος».

Αναφερόμενος στην κράτηση των δυο στρατιωτικών ο κ. Σγουρίδης το χαρακτήρισε ως «ιδιότυπη ομηρία η οποία οδηγεί σε μια νομική ομηρία, όπου οι γείτονές μας συνέχεια θα ανακαλύπτουν, είτε μέσω των κινητών που εξετάζουν, είτε μέσω πληροφοριών, ότι τάχα οι δύο Έλληνες αξιωματικοί δεν εκτελούσαν μια απλή περιπολία. Στη βάση αυτή θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι θέμα της κυβέρνησης, αλλά είναι θέμα της «ανεξάρτητης» τουρκικής Δικαιοσύνης».

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τη Θράκη Ούτση Χρύσα  αναφερόμενη στο θέμα των δηλώσεων του Κ. Κατσίκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό : «Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ.Κατσίκης εκφράζει ΜΟΝΟ τον εαυτό του, όταν προβάλει τον προβληματισμό του είτε τις σκέψεις του. Οι πολιτικές θέσεις των ΑΝΕΛ εκφράζονται από το Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που για αυτές είμαστε περήφανοι.»

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et