Δωρεά 45.000 ευρώ για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δωρεά 45.000 ευρώ για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Δωρεά 45.000 ευρώ για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Με δωρεά του TAP ανακαινίστηκε η Παιδιατρική κλινική του Σισμανογλείου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Φιλιππίδης.

Μπορεί το έργο κατασκευής του νέου νοσοκομείου, χάρη στη δωρεά “μαμούθ” του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, να προχωράει βάσει προγραμματισμού, παρόλα αυτά οι ανάγκες ως προς το υφιστάμενο κτίριο παραμένει πραγματικές, γι’ αυτό και η δωρεά του TAP κρίνεται ως αρκετά σημαντική.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του διοικητού έχει ως εξής:

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειου», η παράδοση-παραλαβή σημαντικής δωρεάς ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, τα οποία συνέβαλαν στην ανακαίνιση του εξοπλισμού της Παιδιατρικής Κλινικής. Η συγκεκριμένη δωρεά, ύψους 45.000,00€ περίπου, πραγματοποιήθηκε από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP AG) προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και η παράδοση του έργου θα γίνει από διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας TAP AG και η παραλαβή από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et