Περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη! Τι λέει η αστυνομία; - Azınlıkça
Ειδήσεις

Περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη! Τι λέει η αστυνομία;

Περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη! Τι λέει η αστυνομία;

“Συναγερμός” χτύπησε στις αρχές μετά την καταγγελία πατέρα από την Αλεξανδρούπολη για απόπειρα αρπαγής της ανήλικης κόρης του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα άγνωστος προσπάθησε να “αρπάξει” την ανήλικη κόρη του, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου μένουν, στην περιοχή ΚΕΓΕ.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το ανήλικο κοριτσάκι στεκόταν μπροστά στην εξώπορτα του σπιτιού της, ένας άγνωστος με γκρι αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από την οικοδομή εισήλθε στον αύλειο χώρο και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, όπως επισημαίνει ο πατέρας της.

Χάρη στη γρήγορη αντίδραση του παιδιού, ο άγνωστος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το “έργο” του μιας και η μικρή έτρεξε και μπήκε γρήγορα στην οικοδομή.

Τι λέει η αστυνομία

Το e-evros.gr επικοινώνησε με την ασφάλεια Αλεξανδρούπολης και τον αξιωματικό υπηρεσίας ο οποίος μας επισήμανε πως αρχικά ερευνάται εάν το περιστατικό είναι αληθές.

Σε ερώτησή μας εάν υπάρχουν ύποπτοι μας τόνισε πως σε ένα τέτοιο περιστατικό πάντα υπάρχουν ύποπτοι, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες στην περιοχή.

Τέλος, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση.

e-evros.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et