Ο Δήμαρχος Μύκης δεν κλείνει τα σχολεία αύριο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Μύκης δεν κλείνει τα σχολεία αύριο

 ο Δήμαρχος δεν κλείνει τα σχολεία αύριο

Διαμαρτυρία μαθητών έχουμε αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο Μύκης. οι μαθητές έχουν προβεί σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων διαμαρτηρόμενοι γιατί σε όλους τους άλλους δήμους της Ξάνθης αύριο θα είναι κλειστά τα σχολεία αλλά στον Δήμο Μύκης ο Δήμαρχος αποφάσισε να είναι ανοικτά…

Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά στους υπόλοιπους δήμους αύριο Παρασκευή για να διευκολυνθούν οι μαθητές για την συμμετοχή τους στην μαθητική παρέλαση το μεσημέρι της Παρασκευής…

Ζήτημα της έλλειψης απόφασης από την πλευρά του Δήμου Μύκης για τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή του Καρναβαλιού δημιουργεί πολιτική κόντρα.

 ο Δήμαρχος δεν κλείνει τα σχολεία αύριο

Ως γνωστόν από το τη δεκαετία του ’80 μέχρι το 2014 τη σχετική απόφαση ελάμβαναν κάθε χρόνο οι Νομάρχες και ο Αντιπεριφερειάρχης, προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των μαθητών στις εκδηλώσεις των ΘΛΕ.

Τα έτη 2015-16 τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο τότε Περιφερειάρχης και από το 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης έχει δηλώσει ότι δεν υπογράφει και εναπόκειται στους Δήμους να λαμβάνουν τη σχετική απόφαση. Αυτό συνέβη πέρυσι αλλά και φέτος με τους Δήμους Ξάνθης-Αβδήρων-Τοπείρου. Όχι όμως το Δήμο Μύκης.

Με πληροφορίες από xanthinews.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.