Βροχές και καταιγίδες έρχονται στη Θράκη! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Βροχές και καταιγίδες έρχονται στη Θράκη!

Βροχές και καταιγίδες έρχονται στη Θράκη!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα Παρασκευή (9/2) – Δείτε πού και πότε θα σημειωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ για τις επόμενες 24 ώρες

Τοπικές βροχές αναμένονται, από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (9/2) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια της χώρας ενώ στα νοτιοδυτικά τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης (8/2/2018) έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή από τη νύχτα της Παρασκευής με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Ο καιρός το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο (10/2) στα δυτικά και νότια της χώρας και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ο καιρός την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου
Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρας νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα μέχρι το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν τη Θεσσαλία, μέχρι το μεσημέρι στη δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τα νησιά του βορείου Αιγαίου και κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ στην Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.