Ακριβή η θέρμανση. Πάνω από 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ακριβή η θέρμανση. Πάνω από 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

Ακριβή η θέρμανση. Πάνω από 1 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

Το ενιαίο επίδομα παιδιού που περιλαμβάνει η τελική διάταξη του νομοσχεδίου που έρχεται προς ψήφιση στην βουλή πιθανότατα αύριο προβλέπει αύξηση του επιδόματος για περίπου.

Ο αντίκτυπος της ανοδικής πορείας των διεθνών τιμών του πετρελαίου (σε διάστημα τριών εβδομάδων το μπρεντ αυξήθηκε κατά 10%) είναι αισθητός και στη χώρα μας. Η μέση τιμή της βενζίνης διαμορφώνεται στο 1,541 ευρώ το λίτρο ενώ του πετρελαίου θέρμανσης ξεπέρασε το ένα ευρώ φτάνοντας στο 1,004 ευρώ ανά λίτρο.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σε όλη τη χώρα διαμορφώθηκε στο 1,541 ευρώ ανά λίτρο τιμή αυξημένη πάνω από 5% μέσα σε έξι μήνες. Ενδεικτικό είναι ότι τον περασμένο Ιούνιο η τιμή της αμόλυβδης ήταν κατά μέσο όρο πανελλαδικά στο 1,460 ευρώ ανά λίτρο.

Σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης η μέση τιμή του οποίου είναι στο 1,004 με βάση τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου οι υψηλότερες τιμές εντοπίζονται στα Δωδεκάνησα (1,093 ευρώ το λίτρο, στα Χανιά (1,026 ευρώ το λίτρο), στην Κέρκυρα (1,061 ευρώ το λίτρο) και στην Ευρυτανία (1,076).

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.