Χρηματική ενίσχυση σε κάτοικο Κομοτηνής του οποίου κάηκε το σπίτι - Azınlıkça
Ειδήσεις

Χρηματική ενίσχυση σε κάτοικο Κομοτηνής του οποίου κάηκε το σπίτι

Χρηματική ενίσχυση σε κάτοικο Κομοτηνής του οποίου κάηκε το σπίτι

Την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε δημότη που επλήγη από αιφνίδιο γεγονός, ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής στην τελευταία συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος οφείλει στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής να μεριμνά για τη στήριξη των δημοτών του που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσχέρεια και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν άμεσες και στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες, οι οποίες έχουν χαρακτήρα έκτακτο και εξαιρετικό ή οφείλονται σε απρόβλεπτα και αιφνίδια περιστατικά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία ευρισκόμενη εντός του οικισμού Ηφαίστου του Δήμου Κομοτηνής, είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς όλη η οροφή του σπιτιού, ενώ κάηκαν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, όλη η κουζίνα και προσωπικά έγγραφα των ενοίκων.

Από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η κοινωνική λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, και της συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται για την περίπτωση, προέκυψε ότι ο δημότης χρήζει άμεσης οικονομικής στήριξης του Δήμου με το ποσό των 500€.

Το δημοτικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως στην χορήγηση της έκτακτης ενίσχυσης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et