Την επίσκεψη Ερντογάν σχολίασε ο βουλευτής Καρά Γιουσούφ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Την επίσκεψη Ερντογάν σχολίασε ο βουλευτής Καρά Γιουσούφ

Την επίσκεψη Ερντογάν σχολίασε ο βουλευτής Καρά Γιουσούφ

Αποτυχημένη χαρακτήρισε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, την αναφορά Ερντογάν στην ανάγκη αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης.

Ο κ. Καρά Γιουσούφ, σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, συντάχθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας, στη θέση ότι η επίμαχη Συνθήκη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Ροδόπης υπογράμμισε: «Η αναφορά του (Ερντογάν) στη Συνθήκη της Λωζάννης και ότι χρειάζεται κάποια αναθεώρηση ήταν αποτυχημένη και, όπως κι εσείς είδατε και ακούσατε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο Πρωθυπουργός είπαν ότι η Συνθήκη της Λωζάννης είναι αδιαπραγμάτευτη».

Επιπλέον, διευκρίνισε και εκείνος ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είπε «έχετε τέσσερις βουλευτές, εννοώντας βουλευτές, βεβαίως, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που είναι μέλη της μειονότητας και το καθήκον τους είναι να αγωνίζονται για τα προβλήματα που σας απασχολούν». «Αυτό ήταν ξεκάθαρο», επισήμανε, εκτιμώντας, πέρα από τα παραπάνω, ότι η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου ήταν θετική και ωφέλιμη και ότι τα οφέλη θα τα δούμε στην πορεία.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et