Ισχυρισμός σκάνδαλο! Διέφυγαν διπλωμάτες που υπηρετούσαν στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ισχυρισμός σκάνδαλο! Διέφυγαν διπλωμάτες που υπηρετούσαν στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

Σκάνδαλο! Διέφυγαν διπλωμάτες που υπηρετούσαν στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ιστοσελίδων «TourkikaNea» και «Τρακιανίν Σεσί» οι Υποπρόξενοι του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής διέφυγαν!

Ο Υποπρόξενος ΝΤΑΒΟΥΤ ΟΤΖΑΚ και η σύζυγος του, υποπρόξενος ΝΤΕΡΙΑ ΟΤΖΑΚ, οι οποίοι πρόσφατα μετατέθηκαν  από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής στην κεντρική υπηρεσία του τουρκικού ΥΠΕΞ στην Άγκυρα και αποχώρησαν από την Κομοτηνή στις 14 Νοεμβρίου.

Όμως υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το ζεύγος διπλωματών διέφυγε φοβούμενοι από την έρευνα για την εμπλοκή τους με το FETÖ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ο ισχυρισμός ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Προξενείου δεν ενημέρωσαν άμεσα την Άγκυρα για τη διαφυγή των διπλωματών!

Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα σχετικά με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής είχε διαρρεύσει στο τύπο  ότι ένας  άλλος υποπρόξενος που στις νύχτες  καταναλώνοντας αρκετή ποσότητα αλκοόλ προσέβαλε  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της ίδιας  χώρας του!(Τα ελληνικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει τότε και το όνομα του και ότι ο ίδιος  ήταν μέλος της FETÖ, ετοίμαζε τα αρχεία για FETÖ στο Τουρκικό Προξενείο και είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης του όταν είχε αρνηθεί το αλκοτεστ). Αυτοί οι ισχυρισμοί που είχαν έντονο  ενδιαφέρον και έπρεπε να διερευνηθούν είχαν δημοσιευτεί στην «Καθημερινή» μια από τις πιο αξιόπιστες εφημερίδες της Ελλάδας, και στην τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης».

Ισχυρισμός σκάνδαλο! Διέφυγαν διπλωμάτες που υπηρετούσαν στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής

Τότε το Αζινλίκτσα είχε μεταφράσει αυτά τα δημοσιεύματα στην τουρκική και ως αποτέλεσμα  είχε εμποδιστεί η πρόσβαση  της  ιστοσελίδας  του Αζινλίκτσα από την Τουρκία αφού τα δημοσιεύματα του θεωρήθηκαν «επικίνδυνα» από τους αρμόδιους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής παλαιότερα και από τις Τουρκικές διπλωματικές αρχές στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα υπήρχαν διπλωμάτες που είχαν διαφύγει αντί να επιστρέψουν στην Τουρκία.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et