Διακινητής προσπάθησε να του πάρει το όπλο του αστυνομικού στην Καβάλα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Διακινητής προσπάθησε να του πάρει το όπλο του αστυνομικού στην Καβάλα

Διακινητής προσπάθησε να του πάρει το όπλο του αστυνομικού στην Καβάλα

Στο νοσοκομείο κατέληξαν ένας αστυνομικός και ένας 22χρονος διακινητής, υπήκοος Αλβανίας, μετά από συμπλοκή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καβάλας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο, δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, στον κόμβο του Αγίου Σίλα, ο διακινητής έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ακολούθως, για να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Προκειμένου να αποτραπεί ο αφοπλισμός του αστυνομικού, πραγματοποιήθηκαν από συνάδελφό του αρχικά βολές εκφοβισμού προς ασφαλή κατεύθυνση και στη συνέχεια βολές ακινητοποίησης του δράστη, ο όποιος συνέχιζε την επίθεση. Οι τελευταίες είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 22χρονος στη γλουτιαία περιοχή και την παλάμη.

Σε Νοσοκομείο, εκτός από τον αστυνομικό που δέχτηκε την επίθεση και τον 22χρονο διακινητή, μεταφέρθηκαν επίσης και οι δέκα διακινούμενοι, που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et