Dedeağaç’ta tutuklanan IŞİD’çinin cep telefonundan neler çıktı? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç’ta tutuklanan IŞİD’çinin cep telefonundan neler çıktı?

Dedeağaç’ta tutuklanan IŞİD’çinin cep telefonundan neler çıktı?

Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) şehrinde tutuklanan 32 yaşındaki IŞİD’çi Terörle Mücadele ekipleri ve Yunan Milli İstihbarat Teşkilatı (EYP) tarafından mercek altına alındı.

32 yaşındaki Suriyeli ile ilgili incelemeler cep telefonu, laptop ve tabletinden çıkan fotoğraf ve videolara odaklanmış durumda.

Alexpoli.gr sitesinin haberine göre polis kaynakları elde edilen görüntülerin muhtemelen Suriye’nin Rakka kentinde çekilmiş olabileceği bilgisini verirken, sanığın avukatı ise müvekkili hakkındaki iddiaları yalanlayarak 32 yaşındaki Suriyelinin IŞİD üyesi olmadığını ve Esad’ı devirmek için ülkede çıkan savaşta isyancılar yanında yer aldığını dile getiriyor.

Polis kaynakları tutuklanan şahsın cep telefonunda çıkan fotoğraflarda Kalaşnikof tipi silah tuttuğu, hatta esirlerin kafalarını tutan korkunç bir fotoğraftaki kişinin de 32 yaşındaki IŞİD’çinin olduğunu düşünüyorlar.

Başka fotoğraflarda ise diğer IŞİD üyeleriyle havaya ateş ettiği görülürken, terör örgütünün üst düzey kurmalarıyla da çekilmiş fotoğrafları bulunuyor.

Dedeağaç’ta tutuklanan 32 yaşındaki Suriyelinin avukatı ise “Video yok, sadece arkadaşlarıyla olan fotoğrafları var” diyor. – azınlıkça

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et