Atina’da maliye memuru 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Atina’da maliye memuru 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü!

Atina’da maliye memuru 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü!

Atina’nın Patisia semtinde 32 yaşındaki kadın maliye memuru 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Korkunç cinayet, talihsiz kadının kısa bir süre önce kaybettiği ve sıklıkla ziyaret ettiği bir arkadaşının mezarında gerçekleşti.

Adli tıp raporu ise genç maliye memurunun katiliyle boğuştuğunu ve bıçağı elinden almaya çalıştığını ortaya koyarken, aldığı bıçak darbelerinden ciğerlerinin ve kalbinin zarar görmesi sonrası hayatını kaybettiği ifade ediliyor.

Talihsiz kadının babası ise kızına tuzak kurulduğunu ve tuzağı kuranların ilgilendiği bir dosyayla alakalı kişiler olabileceğini iddia ediyor. Olayın hırsızlık amaçlı bir cinayet olamayacağını söyleyen baba, Mali Suçları Kovuşturma Birimini (SDOE) kızının baktığı dosyaları açıklamaya davet etti.

Ancak cinayet mahallinde maktulün kişisel eşyalarının ve cüzdanının bulunduğu çantasının bulunamamasının cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olma ihtimali bulunduğunu da ortaya koyuyor. Fakat cinayetin mezarlıkta işlenmiş olması, kızın bahse konu mezarlığı sıklıkla ziyaret ettiğini bilenler tarafından da işlenmiş olma ve başka amaçlarla işlenmiş olma ihtimalini de açık bırakıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et