Batı Trakya tarihinde eşi benzeri görülmemiş evlenme teklifi! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya tarihinde eşi benzeri görülmemiş evlenme teklifi!

Batı Trakya tarihinde eşi benzeri görülmemiş evlenme teklifi!

Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesinde eşine ender rastlanan bir evlenme teklifi yapıldı.

Yorgos Temurian adlı vatandaş Dedeağaç Hastanesi Anestezi Bölümünde hemşire olarak görev yapan kız arkadaşı Hristina Georgati’ye “hayır” diyemeyeceği bir evlilik teklifi yaptı.

Aşık adama hastane doktorları, hemşireleri ve uzmanlık yapan doktorlar da yardım etti.

Olaylar şöyle gelişti:

10 Ekim Salı gecesi saat 22.15 sularında anestezi dairesinin telefonu çalınca, uzman anestezist hemşire Hristina’ya yeni bir vaka geldiği ve hazır olması söylendi.

Ameliyathaneye giren Hristina, sedyede yatanın sevgilisi Yorgo olduğunu görünce adeta kanı dondu! Zira Yorgo’ya oksijen maskesi bağlanmış, yeşil çarşaflarla üzeri örtülmüş ve yüzü betadine ile boyanmıştı. Cerrahın “eğer ameliyata başlarsak yaşayabilir” sözlerini duyan Hristina’nın bayılmasına ramak kaldı.

e-evros.gr sitesine o anları anlatan genç kız “Kanım dondu, ayaklarım tutmamaya başladı. Tanrım bana daha ne gönderecek diye düşünmeye başladım ve her şeyin iyi gitmesi için bana güç vermesi için dua etmeye başladım. Cerrah da o sözleri söyleyince her şey kararmaya başladı! Bu tür anlarda sevdiğin adamın yanında olabilmen için Tanrıya dua etmekten başka şey yapamazsın. Anlını okşadım ve ‘hayatım yanındayım, başına ne geldi ne oldu bilmiyorum ama her şey iyi olacak’ dedim” ifadelerini kullandı.

O anda kalbi küt küt atmaya başlayan Yorgo’nun kalkmaya çalıştığını gören Hristina bir ikinci şoku yaşamış. Ancak ameliyathanenin boşaltıldığını ve sevdiği adamla baş başa kaldığını ancak anlayabilmiş. Yüzünde acı ve çaresizliğin belirdiği Hristina bir anda yeşil çarşafların altında kostüm giymiş sevgilisinin kalkmaya başladığını görünce üçüncü şoku yaşamış.

“Donan kanın yerine gelmeye başlıyor, ancak bu sefer de öfkeleniyorsun” diyen genç hemşire “Bana nasıl böyle bir şaka yaparsınız diye bağırmaya başladım ve öfkeyle kaçmak üzereyken anestezist beni durdurdu. Arkamı döndüm bir de ne göreyim? Sevdiğim adam diz çökmüş elinde çiçekler ve yüzük ‘benimle evlenir misin?’ diye soruyor” şeklinde konuştu.

Düşünmeden evlilik telifini kabul eden Hristina “Sağ olsun ama zamanla bunun bedelini ödeyecek” demekten de kendini alıkoyamadı. – azınlıkça

Batı Trakya tarihinde eşi benzeri görülmemiş evlenme teklifi!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et