Sapık anne! Patra’da iki küçük kızına fuhuş yaptırdı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sapık anne! Patra’da iki küçük kızına fuhuş yaptırdı

Sapık anne! Patra’da iki küçük kızına fuhuş yaptırdı

Yunanistan’ın Patra kentinde 47 yaşındaki Rumen vatandaşı annenin çocuklarına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yakalandığı belirtildi.

Patra Polisi 12 ve 17 yaşlarında iki kız ve 15 yaşında bir erkek çocuğu sahibi annenin çocuklarını sübyancılara pazarladığı yönünde gelen ihbarları değerlendirdi.

Anneyi takibe alan polis ekipleri, Salı gecesi 32 yaşındaki bir Pakistanlı ile 54 yaşındaki bir Yunan vatandaşının Rumen annenin 12 ve 17 yaşlarındaki kızlarına parkta ahlaksız davranışlarda bulunduğunu tespit etti. Daha sonra 32 yaşındaki Pakistanlının iki kız çocuğuyla birlikte Rumen kadına ait eve geçtiği ve evde bulundukları sırada polisin baskın düzenlediği kaydedildi.

Baskın sonrası 32 yaşındaki failin 12 yaşındaki kız çocuğuyla cinsel içerikli altı adet fotoğrafı, iki cinsel uyarıcı hap ve bir bıçak ele geçirildi.

Küçük kız çocukları çocuk psikoloğu tarafından muayene edilerek Patra Hastanesine gönderildi.

47 yaşındaki annenin yanı sıra 32 yaşındaki Pakistan ve daha önce de tecavüzden sabıkalı olduğu belirlenen 54 yaşındaki Yunan vatandaşı tutuklandı.

15 yaşındaki erkek çocuğun ise devlet tarafından koruma altına alındığı kaydedilirken aynı sürecin muayeneleri tamamlandıktan sonra kız çocuklarına da uygulanacağı ifade edildi.

Tutuklanan üç şahıs hakkında hazırlanan iddianameler ise ağır suçlamalar içerirken, doktor raporuna göre iddianamelerin daha da ağırlaşabileceği ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et