Bütün Yunanistan bunu konuşuyordu! Girit’teki doktor cinayetinin sır perdesi aralandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bütün Yunanistan bunu konuşuyordu! Girit’teki doktor cinayetinin sır perdesi aralandı

Bütün Yunanistan bunu konuşuyordu! Girit’teki doktor cinayetinin sır perdesi aralandı

Girit’te geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden kardiyolog Hristodoulos Kalantzakis’in ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yunan doktor, 38 yaşındaki Bulgar eşinin 37 yaşındaki yine Bulgar olan polis sevgilisi tarafından katledildi. ANT1 televizyon kanalının verdiği bilgilere göre doktorun eşi polise verdiği ifadede “Aşkımızı yaşamak için onu öldürmek istiyorduk” dedi.

Planlı cinayet

Cretapost’un aktardığı ve azınlıkça’nın yer verdiği bilgilere göre 37 yaşındaki Bulgar polis memuru geçen Cuma Dedeağaç’tan (Alexandroupoli) uçakla Girit’e ulaştı.

37 yaşındaki sevgilisinden kocasının arabayla yaptığı yolculukların detayını öğrenen katil, avcı kılığına bürünerek doktorun geçeceği yol üzerine tuzak kurdu. Doktorun geldiğini gören katil önce araca bir el ateş etti. Araçtan inen doktora biri başına ve üçü de sırtına olmak üzere dört kez ateş ederek öldürdü. Ama ne var ki hesaba bölgede avlanan diğer avcıları katmamıştı.

Olayı duyan ve hatta gören avcılar durumu derhal polise bildirince, Azınlıkça’daki habere göre polis kısa sürede katili etkisiz hale getirerek şahsı yakalamayı başardı.

İşin enteresan tarafı Giritli kardiyologun o gün doğum günüydü ve Bulgar eşi evden çıkmadan önce doğum gününü de kutlamıştı.

Öte yandan kasten adam öldürme suçlamasıyla yargılanacak olan 37 yaşındaki katil ile cinayette suç ortaklığı suçlamasıyla yargılanacak 38 yaşındaki kadının savunmasını Girit adasında hiçbir avukat üstlenmek istemedi.

Sanıklara savunmalarını hazırlamaları için Çarşamba gününe kadar mühlet tanınırken, hiçbir avukatın savunmayı üstlenmemesi durumunda yasaların öngördüğü üzere savcılık sanıklara avukat tayin edecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et