Gümülcine’de çocuğunu kaçıran baba tutuklandı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de çocuğunu kaçıran baba tutuklandı!

Gümülcine’de çocuğunu kaçıran baba tutuklandı!

Babası tarafından kaçırılan 10 yaşındaki Gümülcineli Eirini Z. için düzenlenen kurtarma operasyonunun detayları ortaya çıktı.

Küçük kız 3 Eylül tarihinde kaybolmuş ve annesi kızının kaçırıldığına dair polise suç duyurusunda bulunmuştu. Babası tarafından kaçırıldığı ve Atina’ya götürüldüğü düşünülen küçük kız için Gümülcine (Komotini) Polisi ile Atina’nın Galatsi ve Kallithea polisleri işbirliğine gitti.

Kısa sürede kızın kaldığı apartman tespit edildi. Eve operasyon düzenlenene kadar 34 yaşındaki baba gizli şekilde takibe alındı. Küçük kızın bahse konu apartmanın 5’inci katında olduğuna emin olan polisler geçen hafta Perşembe günü operasyon için düğmeye bastı.

Evin zili çalındı ancak 34 yaşındaki Gürcü baba evde sessizlik sağlayarak evde kimse yokmuş hissi uyandırmak istese de içeriden gelen bir gıcırtı, planını alt üst etti. Operasyon için getirilen çilingire kapıyı açması için talimat verildi.

Babanın polise direnmediği, 10 yaşındaki Eirini’nin ise bir yatağın altına gizlendiği görüldü. Annesi gelene kadar, operasyona katılan kadın polislerin küçük kıza eşlik ettiği ifade edildi.

Annesinin tüm endişelerine rağmen küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu görüldü. Küçük kızın evde olduğunu anlaşılmaması için babanın evin balkonuna bariyerler kurduğu tespit edildi. 34 yaşındaki baba gibi, dairenin sahibi ve aynı zamanda küçük kızın babasının sevgilisi olan 34 yaşındaki bir kadın da polis tarafından tutuklandı.

Eirini Z. İse anne tarafından akşam saatlerinde Kallithea Polis Karakolundan teslim alındı.

İLGİLİ HABER

10 yaşındaki kayıp Gümülcineli kız bulundu http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/9091-10-yasindaki-kayip-gumulcineli-kiz-bulundu.html

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et